Vürtsikas kikerhernekarri

Karri kõrvale sobivad hästi riisinuudlid või riis.

Vürtsikas kikerhernekarri

Ettevalmistamise aeg: 10 Minutit
Valmimisaeg: 25 Minutit
Aeg kokku: 35 Minutit

Vaja läheb

  • 1 sibul
  • 2-3 küüslauguküünt
  • 1.5 spl karripastat*
  • 3-4 spl õli
  • 1 porgand
  • Pool paprikat
  • Peotäis brokolit
  • Peotäis rohelisi herneid (sügavkülmast)
  • 3-4 spl sojakastet
  • 1 purk kookospiima**
  • 1 purk kikerherneid

Valmistamine

1. Tükelda sibul ja pressi küüslauk.
2. Koori porgand. Lõika porgandist ja paprikast ribad. Tükelda brokoli väikesteks õisikuteks.
3. Pane pott sooja kesmise tule peale. Lisa õli, tükeldatud sibul ja pressitud küüslauk. Prae paar minutit.
4. Lisa 1.5 spl karripastat. Sega korralikult ära. Vajadusel võid õli juurde lisada. Prae veel paar minutit.
5. Lisa porgand, paprika, brokoli ja rohelised herned. Sega korralikult läbi.
6. Lisa maitse järgi sojakastet. Prae veel paar minutit.
7. Lisa kookospiim ja pane kaas peale. Lase podiseda 10 minutit.
8. Lisa loputatud kikerherned ja lase veel 5 minutit podiseda.
Print
*Minu lemmik on 'Cock' karripasta, mida saab osta nt Kaupmehest.

**Minu lemmik kookospiim on 'Rainbow' oma, mida saab Prismast.