Tofupuder

Tofupuder

Ettevalmistamise aeg: 5 Minutit
Valmimisaeg: 15 Minutit
Aeg kokku: 20 Minutit

Vaja läheb

  • Õli praadimiseks*
  • 1 väikesem sibul, tükeldatud
  • Pool paprikat, tükeldatud
  • Peotäis värsket spinatit, pestud
  • 150-200 g purustatud tofut**
  • Pisut soola ja pipart
  • Sõrmeotsatäis musta Kala Namak soola (munase maitse saavutamiseks)
  • 0,25 tl suitsupaprikapulbrit
  • 0,25 tl kurkumipulbrit

Valmistamine

1. Prae sibulat ja paprikat keskmisel tulel umbes 4 minutit.
2. Lisa spinat ja prae veel mõni minut, kuni spinat muutub kuumusega väiksemaks.
3. Purusta sõrmede vahel tofu või lisa purustatud tofu. Lisa ka maitseained ja sega omavahel kokku.
4. Prae umbes 10 minutit, kuni tofu muutub kuldpruuniks. Kui soovid pehmemat "putru", lisa poole praadimise peal pisut vett.
5. Serveeri röstsaial või -leival.
Print
* Õli asemel saab väga edukalt ka vett kasutada. Ma tavaliselt lisan alguses õli ja poole praadimise peal vett.
** Tofupudru valmistamiseks sobib ideaalselt Bon Vegan pehme tofu, aga võid ka tofubloki käte vahel purustada.