![](https://veekann.ee/wp-content/uploads/2022/06/DSC_5438.jpg)
Vegan Caesari kaste
![](https://veekann.ee/wp-content/uploads/2022/06/DSC_5416-682x1024.jpg)
![](https://veekann.ee/wp-content/uploads/2022/06/DSC_5420-682x1024.jpg)
Vegan caesari kaste
Ettevalmistamise aeg: 15 Minutit
Valmimisaeg: 10 Minutit
Aeg kokku: 25 Minutit
![](https://veekann.ee/wp-content/uploads/2022/06/DSC_5438.jpg)
Vaja läheb
- 100 g India pähkleid
- 100 ml vett
- 3 tl kappareid
- 2 tl kapparite vedelikku purgist
- 1,5 tl sidrunimahla*
- 2 tl Dijon sinepit
- 1 tl ekstra neitsioliiviõli
- 1 küüslauguküüs
- 1 tl sojakastet
- Soola
- Musta pipart
Valmistamine
1.
Leota pähkleid 15 minutit keevas vees.
2.
Pressi või riivi küüslauk.
3.
Blenderda kuni segu muutub mõnusalt kreemjaks (2-3 minutit).
4.
Vajadusel lisa veel vett.
5.
Pane kaste vähemalt 30 minutiks külmkappi seisma.
6.
Naudi Rooma salati, krutoonide, kirsstomatite ja juustuga.
Print
* Kasuta kindlasti kas värske sidruni mahla või 100% öko sidrunimahla.