Vürtsikad vegan riisinuudlid

Vürtsikad vegan riisinuudlid

Ettevalmistamise aeg: 15 Minutit
Valmimisaeg: 20 Minutit
Aeg kokku: 35 Minutit
Mitmele: 2

Vaja läheb

  • ca 110 g riisinuudleid
  • 1 väiksem porgand (julienne)
  • u 1/3 kollasest, punasest ja rohelisest paprikast (julienne)
  • 1 pisem sibul
  • 1-2 küüslauguküünt (purustatud)
  • 4-5 keskmist šampinjoni
  • oliiviõli
  • sojakastet
  • tšilliõli*
  • soola-pipart
  • pisut kurkumit

Valmistamine

1. Valmista riisinuudlid pakiloleva juhendi järgi
2. Tükelda porgand, paprikad, sibul, šampinjonid ja purusta küüslauk
3. Prae 5 minutit keskmisel kuumusel oliiviõliga porgand ja paprika. Lisa ka pisut soola
4. Lisa sibul ja küüslauk, prae veel 2-3 minutit
5. Lisa seened, prae 5 minutit
6. Lisa sojakaste, pisut tšilliõli, kurkumit maitse järgi ja sool-pipar. Sega hoolikalt kokku
7. Lisa pannile teiste asjade juurde valmis riisinuudlid ja sega kogu kraam omavahel kokku. Kui segu on liiga kuiv, lisa veel tšilliõli ja prae mõni minut, et maitsed jõuaksid nuudlitesse imbuda
Print
*kui sul tšilliõli pole, võid lisada ka tšillipastat ja selle oliiviõliga segada