Vegan munavõi
Sobib suurepäraselt hommikuteks, kui aega napib. Tee suurem kogus eelmisel õhtul valmis ja hommikul pane lihtsalt (röst)leivale või saiale. Säilib külmikus õhukindlas anumas kuni 5 päeva.
Vegan munavõi
Ettevalmistamise aeg: 5 Minutit
Valmimisaeg: 5 Minutit
Aeg kokku: 10 Minutit
Vaja läheb
- 200 g tofut*
- 2-3 spl vegan majoneesi**
- 0.5-1 tl Dijon sinepit
- Väga peeneks hakitud rohelist sibulat või murulauku
- Kala Namak musta soola
- Musta pipart
- Suitsupaprikapulbrit
- Karripulbrit
- Sibulapulbrit
Valmistamine
1.
Purusta tofu sõrmede vahel või kausis kahvliga.
2.
Lisa majonees, sibul või murulauk ja kõik maitseained (vahekord vaata ja proovi ise, kuidas enda jaoks kõige maitsvama saad).
3.
Serveeri röstitud musta leivaga.
Print
*Vaieldamatult kõige parem tofu selle retsepti jaoks on Lidl'i (Vemondo) marineeritud tofu (sibulaga vist?)
**Soovitan Hellmann's majoneesi, sest see lisab segule mõnusat hapukust.