Maailma parim vegan kartulisalat

Klassikaline veganiseeritud kartulisalat, mis maitseb täpselt nagu lapsepõlves. See retsept on päris suurele kogusele salatile, umbes kümnele inimesele, ehk siis päris mitu kilo. Eriti maitsvaks muudab salati Kala Namak must sool, mis asendab muna. Kui soovid pisut rammusamat salatit, siis tükelda sisse veganviinereid või vorsti. 

Maailma parim vegan kartulisalat

Valmimisaeg: 40 Minutit
Aeg kokku: 40 Minutit
Mitmele: umbes kümnele

Vaja läheb

  • 2 kg keedetud kartulit (Laura)
  • 1 suurem salatisibul
  • 900 g herneid
  • 1 purk salatikurki (Salvest)
  • 1 purk salatiporgandit (Salvest)
  • 300 g värsket kurki
  • Tarplani veganmajoneesi*
  • 1 purk Salvest veganmajoneesi
  • Paar spl Alpro sojakoort
  • Soola, pipart
  • Maitse järgi musta soola (Kala Namak)
  • Värsket tilli

Valmistamine

1. Tükelda (ideaalis eelmisel päeval) keedetud kartulid kuubikuteks.
2. Haki sibul, värske kurk ja till.
3. Kurna herned, porgand ja salatikurk.
4. Sega kõik omavahel kokku, lisa maitseained ka, aga jäta meelde, et hiljem peab ilmselt veel veidi majoneesi ja maitseaineid lisama.
5. Enne söömist lase vähemalt paar tundi seista.
Print
* Kindlat kogust ei ole, sest lisasin seda kuni sain enda jaoks ideaalse konsistentsi. Vähemalt 1 pakk läks, aga mulle meeldib hästi majone ja kreemine salat. Soovitan osta kaks pakki.

Vabandame, kommentaarium on hetkel suletud.