Vegan “kanapasta”

Mul on seda imelik kanapastaks kutsuda, aga see maitseb 100% nagu kanapasta. Selle vahega, et minu retsept on täiesti vegan ja kannatustevaba. 

Vegan ``kanapasta``

Ettevalmistamise aeg: 15 Minutit
Valmimisaeg: 45 Minutit
Aeg kokku: 1 Tund

Vaja läheb

  • 125 g tofut
  • 2 spl sojakastet
  • Soola
  • 250 g linguine'it
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • Peotäis külmutatud herneid
  • 1 paprika
  • 1 porgand
  • Peotäis külmutatud aedube
  • Peotäis spinatit
  • 2 pakki kaerakoort (2 x 250 ml)
  • Veidi kaerapiima
  • 1/4 tl broilerimaitseainet
  • 2-3 spl maitsepärmi

Valmistamine

1. Tee tofust kuubikud ning kuivata need salfaga. Prae tofut keskmisel tulel umbes 10 minutit. Lisa sojakaste ja sega läbi. Prae veel minut-kaks ning tõsta tofu kõrvale.
2. Tükelda sibul, paprika, porgand ja pressi küüslauk.
3. Keeda soolaga maitsestatud vees pasta.
4. Prae mõni minut keskmisel tulel õliga sibul, paprika ja porgand. Lisa ka spinat, küüslauk, herned ja aedoad. Prae madalal tulel kaane all kuni paprika ja porgand on pehmed.
5. Lisa kaerakoor ning kaerapiim. Sega korralikult läbi. Lisa ka tofu, maitsepärm, sool, pipar ja broilerimaitseaine.
6. Hauta kastet 5-7 minutit kaane all ning siis lisa pasta. Sega läbi ning serveeri värske basiilikuga.
Print