Maailma parim vegan kartulisalat

Klassikaline veganiseeritud kartulisalat, mis maitseb täpselt nagu lapsepõlves. See retsept on päris suurele kogusele salatile, ca kümnele inimesele, ehk siis ikkagi mitu-mitu kilo. 

Vegan kartulisalat

Valmimisaeg: 40 Minutit
Aeg kokku: 40 Minutit
Mitmele: umbes kümnele

Vaja läheb

  • 2 kg keedetud kartulit (Laura)
  • 1 suurem salatisibul
  • ~ 900 g herneid (Bonduelle on selleks parim)
  • 1 purk salatikurki (Salvest)
  • 1 purk salatiporgandit (Salvest)
  • 300 g värsket kurki
  • Tarplani veganmajoneesi*
  • 1 purk Salvest veganmajoneesi
  • Paar spl Alpro sojakoort
  • Soola, pipart
  • Maitse järgi musta soola (Kala Namak)
  • Värsket tilli

Valmistamine

1. Tükelda keedetud (ideaalis eelmisel päeval keedetud) kartulid kuubikuteks. Tükelda ka sibul, till ja värske kurk.
2. Kurna herned, porgand ja salatikurk.
3. Sega kõik omavahel kokku, lisa maitseained ka, aga jäta meelde, et hiljem peab ilmselt veel veidi majoneesi ja maitseaineid lisama.
4. Enne söömist lase vähemalt paar tundi seista.
Print
* Kindlat kogust ei ole, sest lisasin seda kuni sain enda jaoks ideaalse konsistentsi. Vähemalt 1 pakk läks, aga mulle meeldib ka hästi majone ja kreemine salat. Soovitan osta kaks pakki.

Vabandame, kommentaarium on hetkel suletud.