Kreemine vegan pastakaste
Kreemine vegan pastakaste
Ettevalmistamise aeg: 10 Minutit
Valmimisaeg: 25 Minutit
Aeg kokku: 35 Minutit
Mitmele: 2
Vaja läheb
- extra virgin oliiviõli
- pool väiksemat sibulat
- pool paprikat (kollane või punane)
- 1 küüslauguküüs
- 2-3 šampinjoni
- soola, pipart
- 100 g purustatud tomateid või vedelamat tomatipastat
- 2 spl sojakoort
- paar lehte värsket basiilikut
- suitsutatud (Hispaania) paprikat
- kuivatatud Itaalia ürte
Valmistamine
1.
Tükelda sibul, paprika ja šampinjonid. Pressi küüslauk
2.
Prae paar minutit keskmisel kuumusel paprika. Seejärel lisa sibul, küüslauk ja seened. Prae 4-5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga
3.
Lisa tomatipasta ja sojakoor, sega kõik kokku ja võta pann tulelt
4.
Blenderda segu ühtlaseks. Vajadusel saad kastet vedeldada kas pastakeeduvee või sojakoorega
5.
Pane kaste tagasi pannile ja kuumuta madalal tulel veel umbes minut. Lisa ribadeks lõigatud basiilik, ürdid, paprika ja vajadusel sool-pipar
6.
Serveeri värske pastaga ja söö kohe
Print
*hästi sobib pastasse ka värske tšilli