Vegan kartulipuder hakksojakastmega

Kimchi salat

Ettevalmistamise aeg: 15 Minutit
Valmimisaeg: 30 Minutit
Aeg kokku: 45 Minutit

Vaja läheb

Kartulipuder
  • 7-8 keskmist kartulit
  • Soola
  • Värsket tilli
  • 1 tl margariini
  • 1/2 tassi taimset piima
Hakksojakaste
  • Pool sibulat
  • 1/2 pakki Anamma hakkmassi
  • 2 pakki Alpro cuisine'i
  • 3-4 spl maitsepärmi
  • Soola
  • Pipart

Valmistamine

1. Koori, pese ning tükelda kartulid (mitte väga väikeseks, aga nii, et ei keeks väga kaua). Pane kartulid soolaga maitsestatud veega keema. Lisa ka tilli. Keeda kuni nad on täiesti pehmed.
2. Samal ajal tükelda sibul ning prae see keskmisel tulel klaasjaks. Lisa hakkmass ning prae 5 minutit. Lisa Alpro koor, sool, pipar ja maitsepärm. Sega korralikult läbi ja lülita pliit välja, aga jäta pann tulele hauduma kaane alla.
3. Kui kartulid on pehmed, kalla vesi ära ning lisa margariin & piim. Tambi kartulid pudruks.* Kui vaja, maitsesta soola või pipraga.
Print
* Mulle meeldivad väikesed tükid kartulipudru sees, niiet väga hoolikalt ei tambi neid sodiks.