Vegan rosolje
Vegan rosolje
Ettevalmistamise aeg: 30 Minutit
Valmimisaeg: 10 Minutit
Aeg kokku: 40 Minutit
Vaja läheb
- 4-5 suurt kartulit
- Pool purki salatiporgandit*
- Pool purki salatikurki*
- 1 purk salatipeeti*
- 100 g tofut
- 1 punane sibul
- Pool õuna
- Alpro sojakoort
- Vegan majoneesi
- Soola
- Pipart
- Musta soola
Valmistamine
1.
Keeda koorega kartulid. Ma vahel teen ka nii, et koorin kartulid, tükeldan ja siis keedan paar minutit kuni nad on pehmed. Lase kartulitel täiesti jahtuda. Kui keetsid terved kartulid, siis tükelda nad kuubikuteks.
2.
Pane pann keskmise tule peale sooja. Tükelda tofu pisikesteks kuubikuteks ning prae neid paar minutit soolaga. Tõsta kõrvale jahtuma.
3.
Tükelda hapukurk, sibul ja õun.
4.
Sega kokku kartulid, tofu, hapukurk, sibul ja õun. Lisa sojakoort ja majoneesi nii palju, et kokkusegades oleks kõik kaetud. Lisa ka veidi soola, pipart ja musta soola.
5.
Pane umbes pooleks tunniks külmikusse ning seejärel serveeri.
Print
* Kasutasin Salvesti tükeldatud slaatipeeti, salatikurki ja salatiporgandit. See hoiab kõvasti aega kokku.
Vabandame, kommentaarium on hetkel suletud.
Pingback: Vegan potluck - mida kaasa võtta? 50 RETSEPTI - Taimsed valikud